Association of Small- and Medium Size Enterprises of Covasna County


Weekend-ul întreprinzătorilor

 
Câteva zeci de firme din ţară şi din Ungaria vor fi prezente la sfârşitul acestei săptămâni în oraşul breslelor, unde vor participa la cea de-a VIII-a ediţie a Zilelor Întreprinzătorilor – Expo Târgu-Secuiesc.

Evenimentul are loc în intervalul 28 – 30 august şi cuprinde pe lângă tradiţionala expoziţie şi conferinţe, întâlniri de afaceri şi dezbateri legate de situaţia IMM-urilor. La deschiderea oficială a evenimentului este aşteptat totodată şi ministrul IMM-urilor, Constantin Niţă, care va prezenta programele guvernamentale destinate întreprinderilor mici şi mijlocii. Zilele Întreprinzătorilor sunt organizate de Asociaţia ASIMCOV, în colaborare cu Consiliul Judeţean Covasna şi Consiliul Local Tg. Secuiesc, în Sala Sporturilor din Târgu-Secuiesc. Expoziţia poate fi vizitată zilnic până la ora 18, la aceasta fiind aşteptate în jur de 40 de firme.
 
Conferinţă despre valorificarea energiei regenerabile
Tot în cadrul Zilelor Întreprinzătorilor, Asociaţia Green Energy organizează o conferinţă pe tema energiilor regenerabile. Conferinţa va avea loc în data de 29 august în Sala Sporturilor din Târgu-Secuiesc.
„Tema aleasă nu este întâmplătoare. Pe de o parte producerea şi valorificarea energiei regenerabile este unul dintre domeniile în care se pot demara antreprenoriate de succes. Pe de altă parte, primele culturi de salix din judeţ au fost plantate în zona Târgu-Secuiesc”, susţin organizatorii din partea Asimcov.
Potrivit directorului ASIMCOV, Vajda Lajos, la conferinţă vor fi prezenţi şi directori ai centralelor de rumeguş din Întorsura Buzăului, Gheorghieni, Vlăhiţa, Huedin sau Vatra Dornei, cărora li se vor prezenta beneficiile energiei regenerabile şi cum anume să poată înlocui parţial sau total rumeguşul cu măcinătura din plante regenerabile.
În cadrul conferinţei vor fi prezentate totodată şi politicile şi programele legate de eficienţa energetică în România, programele regionale, proiecte din acest domeniu, şi vor fi dezbătute posibilităţile de cultivarea a plantelor energetice.
<< _BACK

Galerii

 • Interreg Danube Proiect-ACCELERATOR Kick off meeting
 • 20 de ani de la înființarea ASIMCOV
  20 de ani de la înființarea ASIMCOV
 • Festivalul Verzei editia a V-a
  Festivalul Verzei editia a V-a
 • XIV.Parada Cârnaților
  XIV.Parada Cârnaților
 • IX. Festivalul preparatelor la ceaun (03.09.2016)
  IX. Festivalul preparatelor la ceaun (03.09.2016)
 • Zilele Sfântu Gheorghe (22.04.2016)
  Zilele Sfântu Gheorghe (22.04.2016)
 • Club Cafe (25.02.2016)
  Club Cafe (25.02.2016)
 • Club Cafe (28.01.2016)
  Club Cafe (28.01.2016)
 • Conferința finală a proiectul „Start-up 2014! O șansă de dezvoltare antreprenorială durabilă în regiunile Centru și Nord – Est” (24.11.2015)
  Conferința finală a proiectul „Start-up 2014! O șansă de dezvoltare antreprenorială durabilă în regiunile Centru și Nord – Est” (24.11.2015)
 • Festivalul Verzei (11.10.2015)
  Festivalul Verzei (11.10.2015)